Paul Butterfly's Top 14

Say You'll Be Mine (ca. 1963)

melodi & tekst: Paul Butterfly

The Panthers (Vestergården ca. 1963) The Panthers ca. 1963

Egentlig ved jeg ikke helt rigtigt hvorfor jeg synes denne 'Say You'll Be Mine' ska' med på min "personlige Top 14" - men det er en af mine allerførste melodier - sådan ca. fra 1963 - og jeg synes der er rigtig meget pubertet over nummeret.

Det er også lidt sjovt at bemærke 60'er-udtalen af de sungne ord - lidt ala Gitte Hænning's 'Tag Med Ud Og Fisk' - undervejs.

Den er indspillet indenfor det første år med Erik's båndoptager, thi der var der en lang periode hvor jeg jo måtte benytte 'hvad jeg havde ved hånden'. Trommen på melodien er båndoptagerens flamingo-emballage og bækkenet er et metalstativ hvorpå der var et porcelæns-askebæger - begge dele sidder jeg så og slår på med et par tilpas (små) skruetrækkere, HeHe - Tja' man må sno sig, sagde ålen :-)

Jeg elskede jo min blokfløjte, som Fru Johansen lærte mig at spille på helt tilbage i sådan ca. 3.die klasse - og den brugte jeg, som du hører ofte til underlægning på mine melodier - her er det sågar 2-stemmigt - ligesom sangen (fra slutningen af 1.ste vers).

Og så er det skam en 'fin' melodi - den har nemlig en såkaldt 'Dim' i sit vers :-) - og sådan nogle optræder uhyre sjældent i den musik, du sikkert plejer at lytte til.

Det vedhæftede billede er fra den gang, ca. 1963 - hvor jeg havde dannet min første gruppe, The Panthers og her står vi så og 'gør os til' på Vestergården på Blichersvej - jeg havde vist lige købt min første elektriske Høfner-guitar på det tidspunkt.

Copyright © SmørFlyveren 2009

Fejl: Den kan ikke afspille !