Paul Butterfly's Top 14

I'm Feeling Good (ca. 1967)

melodi & tekst: Paul Butterfly

Poul 1970 Poul 1970

Jeg gætter på at denne I'm Feeling Good er fra 1967. Som I kan fornemme er den stærkt inspireret af Stevie Wonder samt lidt Tamla Motown-lyd. I den periode var Torben og jeg vildt imponeret over bas-spillet i de fleste Motown-melodier. Det er højst 10 år siden, at det er gået op for os, at det næsten altid var en studiemusiker ved navn James Jamerson, der gang på gang præsterede den flotte bas.

Nå, men al det vidste vi ikke i tresserne - og her prøver jeg så at lave noget der ligner - det var ret svært at spille bassen og guitar-riffet med et plekter - og jeg kan slet ikke gøre det efter idag.

Igen har jeg lånt noget trommesæt og Christians bas - og så får den også lige lidt mundharpe undervejs. Egentlig synes jeg melodien er rimelig Good - teksten rimelig - men det er dog underligt her 40 år efter at høre, hvor påtaget og krukket min stemmeføring er undervejs - jeg har nok syntes, det lød smart ;-)

Jeg har fornøjelsen af selv at ha' lavet alt hvad du hører.

Og så kan jeg af en eller anden grund smaddergodt li' starten af tredie vers: 'I know that you'll be my woman for the rest of my life' ... don't know why.

Iøvrigt blev melodien også indspillet en gang i 1969 i Jack Beat Record - en overforfærdelig indspilning med en lokal violinist - det hele endte med at lyde så forfærdeligt - og blev naturligvis aldrig udsendt.

Copyright © SmørFlyveren 2009

Fejl: Den kan ikke afspille !