Paul Butterfly's Top 14

Little Girl (ca. 1963)

melodi & tekst: Paul Butterfly

Poul hos Jack Beat Records (Jun/1967) BUTTERFLY i studiet Jun/1967

Denne melodi er også en af mine aller tidligste - den er fra omkring 1963 - og jeg demoindspillede den næsten som det du hører nu. Men her er en forskel fra de øvrige melodier du her kan høre: Denne 'Little Girl'-version er fra LP'en BUTTERFLY fra Nov/67 - hvor jeg synes det er lykkedes Jack Fridthjof at lave en flot ekko-effekt i løbet af melodien.

Min egen demoversion havde al for mange skrubtudser og stemmeknæk - og skrivemaskinen var al for kraftig - nej, den lød ikke særlig godt.

Men ellers er det da en meget sød lille melodi, jeg der fik lavet - og sikke' dog mange betingelser jeg fik stillet op for at kunne gengælde med evig kærlighed :-)

Skrivemaskinen 'skulle' bare være med - jeg må ha' været inspireret af den dengang ofte hørte TypeWriterSong - ikke særlig musikalsk, men måske en sjov effekt.

Iøvrigt har jeg altid syntes, at det var underligt, at bare 3 toner (#G, A, B) hele tiden kunne passe så flot på 4 på hinanden følgende, nedadgående Dur-akkorder (E, bE, D og bD) - sikkert ikke helt musikteoretisk korrekt - men det virker da, ikk' ?

Og så slutter den jo lige med et Cha, Cha, Cha :-)

Det vedhæftede billede er fra optagelsen af LP'en BUTTERFLY i sommeren 1967 - hvor Jack jo skulle have nogle billeder til coveret på LP'en.

Copyright © SmørFlyveren 2009

Fejl: Den kan ikke afspille !