Paul Butterfly's Top 14

You Will Come Around (ca. 1964)

melodi & tekst: Paul Butterfly

Ebbe, 'Ditter', Jan og Poul The Blue Stars / 1964

Denne melodi er også fra helt tilbage i gymnasietiden i 1964/65 - og også stammende fra de tidlige dage, hvor jeg selv kunne og orkede at sætte en tekst på tonerne.

I The Blue Stars havde jeg igennem alle årene en dejlig Philip mikrofon, som havde en temmelig skarp lyd. I dette nummer fremhæver denne mikrofon i den grad min ret nasale stemme - sådan at jeg næsten kommer til at lyde som ham der fra 'No Milk Today' :-)

Til indspilningen havde jeg denne gang 'lånt' hele The Blue Stars's trommesæt samt Christian's basguitar - og den får da heller ikke for lidt, vel ?

Jeg spiller og synger selv 'hele baduljen' - mon ikke der sku' spilles 5 til 6 gange i lagkage inden det blev som du hører - egentlig ganske udmærket båndkvalitet og resultat - de ret primitive forhold taget i betragtning på storebroders B&O-båndoptager.

Engang i 1966 blev den udvalgt til en 'komponist-konkurrence' i det gamle BellaCenter - hvor jeg fik samlet nogle af mine gamle spillegutter - og gav nummeret live. Vi vandt dog ikke spor - det tror jeg 'Tommy P' gjorde.

Den er i en anden indspilning med på min BUTTERFLY LP fra Jacks Beat Records fra Okt/1967, men som med så meget nostalgi kan jeg egentlig bedst lide demo-versionen som du hører lige nu - og guitaren er desværre ret ustemt på LP-versionen.

Copyright © SmørFlyveren 2009