Paul Butterfly's Top 14

Ride My Car (ca. 1967)

melodi: Paul Butterfly / tekst: Michael Corey

Håndspålæggelse ca. 1968 Helsingør Ungdomsskole ca. 1968

Her er der med sikkerhed dømt The Beach Boys, ikk' ? Den er lavet omkring 1967 - og jeg kan stadig huske, at jeg lavede den ved at klaske løs i A-dur med den ofte brugte metode med pegefinger, ringfinger og så lillefingeren 2 bånd højere oppe hver anden gang, U No :-)

En tekst kunne jeg ikke finde på - bortset fra, at jeg under tilblivelsen hele tiden sang 'Ride in my car' der i melodien hvor du hører det. Så det blev igen en af de 'sædvanlige' bundne opgaver til Jørgen Sørensen, der som tekstforfatter kaldte sig Michael Corey. Som altid leverede Jørgen sin tekst ganske kort efter.

Den dag Torben og jeg indspillede denne demo var teksten 'sprit ny' - jeg havde endnu ikke lært ordene udenad - og som du hører synger jeg forkert i sidste B-stykke og i melodiens slutning. Nå, ja - sådan noget har vist også sin charme.

Torben lægger sammen med mig kor til melodien og spiller soloen på sin 12-strengede guitar.

Denne melodi var på den ene side af vores eget pladeselskab, Butterfly Music's 1.ste udgivelse et par år senere i 1969 - men personligt kan jeg faktisk bedst lide demo-udgaven som du hører på lige nu - singleplade udgaven er meget diskant.

Copyright © SmørFlyveren 2009

Fejl: Den kan ikke afspille !