Poul Starch Sørensen

Her er (lidt om) mit liv

Hej med jer; - - jeg hedder Poul Starch Sørensen

Sådan så jeg ud Jun/2008 Poul med et glas rødvin

Jeg er født 28. september 1946 i Helsingør og boede de første 26 år sammen med min enlige mor og bror Erik på Bülowsvej 14, dvs præcis oppe på toppen af bakken.

Jeg synes, jeg havde en utrolig dejlig barndom og ungdom i Helsingør, masser af legekammerater (det var jo en stor årgang, der lige efter krigen), jeg ku' li' at gå i skole - og skønt vi bestemt ikke var rige og dagligdagen havde en del pligter - så har jeg en rigtig dejlig erindring om alle disse år.

I 1972 var det vel på tide at flytte hjemmefra, så jeg emigrerede mod sydens sol! Jeg kom dog aldrig længere end 6 km sydpå, nemlig til Espergærde, hvor jeg sammen med min forlovede og senere kone slog mig ned i mit første hus på Kløvermarken.

Vi blev gift 1974 og fik sammen 3 dejlige børn, først Peter '74, så Martin '78 og sidst Maria '84. I 1991 skred konen - men jeg er nok heller ikke nem (som Kim Larsen synger i BlipBlop).

Siden 1981 (så reelt er det nærmest altid) har jeg været selvstændig, idet jeg startede firmaet Data Design ApS , hvor det ret hurtigt viste sig, at jeg skulle bruge mine evner på at lave "lønsystemer" (det har der nemlig i alle årene ikke været ret mange programudviklere, der har haft lyst til). Siden 1983 har min 'opfindelse' været LGA-lønsystem, som jeg den dag i dag lever af at sælge og videreudvikle.

August/2001 flyttede jeg sammen med min veninde og firmaet ned på Strandvejen i Espergærde - så lige siden har vi faktisk haft Øresund skvulpende nede i haven :-)

Hvis du 'click'er på nogen af punkterne til venstre, ka' du læse historier og se gamle billeder fra små og større epoker i mit liv.

Copyright © SmørFlyveren 2009
Hosting: DUMPdata.dk / Chris